Borussia Dortmundin nuori laitahyökkääjä Ousmane Dembélé on vihainen joukkueensa seurajohdolle. Hänen mielestään seuran ei olisi pitänyt erottaa manageri Thomas Tuchelia.

Tuchel sai kauden loputtua potkut Dortmundista. Sijoituttuaan toiseksi Bundesligassa hän myös johdatti joukkueensa Saksan Cupin mestaruuteen. Pokaali oli seuran ensimmäinen jopa viiteen vuoteen.

AS:n mukaan Tuchelin potkujen syinä olivat kuitenkin huonot suhteet seuran toimitusjohtajan Hans-Joachim Watzken kanssa, eikä niinkään menestys pelikentillä.

Dembélé oli espanjalaislehden mukaan tyrmistynyt Tuchelin potkuista, mikä tuo 20-vuotiaan hyökkääjän askeleen lähemmäs Barcelona-siirtoa.

– Olen hyvin pettynyt koska hän oli valmentaja, joka todella nostatti itsevarmuuttani. Thomas oli aina siellä minua varten ja opetti minulle paljon.

– Hän on erittäin hyvä valmentaja jonka kanssa me olemme viettäneet monta hienoa hetkeä.

Barcelona pyrki ostamaan Dembélén jo viime kesänä hänen ollessaan ranskalaisseura Rennesin kirjoilla. Pelaaja kuitenkin päätti liittyä keltapaitoihin paremman peliajan toivossa.

Ranskan maajoukkuemies teki läpimurron heti debyyttikaudellaan, ja on nyt yhä vahvemmin yhdistettynä kesäsiirtoon kohti Kataloniaa. Dembélé teki päättyneellä kaudella yhteensä 8 maalia ja 21 maalisyöttöä.