Neymar on pelannut Barcelonassa kesästä 2013 lähtien. Vielä on matkaa Barcan ykköspelaajaksi.

Lionel Messi toistaiseksi ollut Barcelonan selkeä pelillinen johtaja. Neymarista on povattu seuraajaa Messille, mutta vielä pitää paljon tapahtua kehitystä eri osa-alueilla. La Liga World -ohjelmassa brasilialaiselta kysyttiin, mitä hän on oppinut neljän vuoden aikana Messiltä.

– Olen ollut täällä melkein neljä vuotta ja olen oppinut häneltä paljon. Olen oppinut kaikenlaista; miten laukoa, miten pysyä tarkkaavaisena kentällä ja miten liikuttaa palloa, Neymar sanoi.

– Toivon, että hän allekirjoittaa jatkosopimuksen, ja toivon, että ihmiset Barcelonassa tekevät töitä sen eteen, että Leo pysyy täällä.

– Hän on idolini jalkapallossa. Ystävä, jolta opin joka päivä. Toivon hänelle kaikkea hyvää. Hän on erilainen. Hän ei ole tältä planeetalta. Hän on Messi.

Me kolme olemme matkalla jalkapallon historiankirjoihin.

Neymar kommentoi myös koko MSN-trion yhteispeliä.

– Olemme ystäviä, ja haluamme aina vain parasta toisillemme. Yhdessä teemme historiaa, teemme paljon maaleja ja voitamme paljon asioita.

– Jokaisella meistä on omat ominaisuutensa. Ystävyytemme auttaa meitä kentällä. Mielestäni sen ansiosta on helpompaa tehdä maaleja ja juosta toistemme puolesta.

– Me haluamme lisää. Haluamme maaleja, pokaaleja, kaikkea. Me kolme olemme matkalla jalkapallon historiankirjoihin.

Neymarilla on sanottu ajoittain olleen joitain erimielisyyksiä päävalmentaja Luis Enriquen kanssa. Nyt Enrique lähtee, ja Neymarilla tulee ikävä.

– Se on surullista. Meillä on ollut sama valmentaja kolmen vuoden ajan, ja olemme kokeneet yhdessä monia hienoja hetkiä. Hän haluaa aina voittaa ja hän haluaa joukkueen parasta. Mielestäni hän on yksi parhaista valmentajista.

– Tietysti meille tulee häntä ikävä. Toivon hänelle pelkkää hyvää. Ajattelen kaikkea sitä, mitä hän on meille opettanut, mutta meidän on jatkettava eteenpäin.

Barcelonalla on vielä jäljellä kaksi liigakierrosta ja Copa del Reyn loppuottelu.