Ihmelapsena jalkapallomaailman huipulle noussut Mario Balotelli on pelaaja, josta lähes jokaisella futiksen ystävällä on mielipide. Balotelli osaa tehdä sekä paljon että hienoja maaleja, mutta italialaisen kuumaverisyys on herättänyt närääkin katsojien keskuudessa. Eikä kärkimies ole välttynyt skandaaleiltakaan. Pelaajan ”Why always me” -T-paita on jäänyt taatusti monien jalkapallon ystävien mieliin.

26-vuotias Balotelli päätyi täksi kaudeksi Ranskan liigan Niceen pelattuaan urallaan aiemmin muun muassa Inter Milanissa, AC Milanissa, Manchester Cityssä ja Liverpoolissa. Nizzalaisten kanssa syntyi lyhyt yksivuotinen sopimus.

Vaikka Ranskan Ligue 1 tuntuukin ehkä askeleelta taaksepäin Serie A:n ja Valioliigan jälkeen, on askel ollut Balotellille kenties juuri oikea. Vastuuta Nicessa on piisannut ja sunnuntaina Balotelli varmisti uuden yhden kauden maaliennätyksensä viimeisteltyään Nicelle kauden viidennentoista maalinsa 22 sarjaottelussa.

OptaJean

@OptaJean
15 - Mario Balotelli has scored 15 goals in Ligue 1 2016/17, his record in a single league season (in the European Top 5). Rebirth.

Ei olekaan ihme, että hiljalleen kypsyvä Balotelli onkin herättänyt jälleen kiinnostusta useissa seurajoukkueissa. Nyt Sport kertoo, että Super-Mario on lähellä siirtoa Espanjan pääsarjan Las Palmasiin. Balotelli on saatavilla ilman siirtokorvausta, ja lehden mukaan neuvotteluissa pelaajan ja seuran kesken ollaan jo pitkällä. Kanariansaarten ylpeys on tarjonnut Balotellille yhden vuoden sopimusta, johon sisältyy optio toisesta vuodesta.

Balotellin siirtohaluja Las Palmasiin lisää se, että seurassa pelaa jo toinen jalkapallon ”paha poika” Kevin-Prince Boateng. Boateng ja Balotelli pelasivat yhdessä AC Milanissa ja ovat läheisiä ystäviä.