Eduardo Berizzon tulevaisuus Celtan peräsimessä on auki. 47-vuotiaan argentiinalaisluotsin sopimus Celtan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Torstaina Eurooppa-liigan välierien toisessa osassa Old Traffordilla pelaavan Celtan Berizzo saa varmasti vähintään kahden ottelun toimitsijakiellon La Ligassa sunnuntaisten tapahtumien takia. Berizzo nimittäin menetti hermonsa kesken Málaga-ottelun ja erotuomari passitti intohimoisen valmentajan suihkun puolelle.

Berizzo asteli kentän puolelle ja otti yhteen Málaga-pelaajan kanssa, jonka jälkeen valmentaja ehti vielä haukkua erotuomarin pystyyn. AS:n mukaan luvassa olisi jopa neljän ottelun toimitsijakielto.

Jos Berizzo jättää Celtan kauden jälkeen – kuten vahvat espanjalaishuhut ovat väittäneet – olisi luotsi siten valmetanut viimeisen sarjaottelunsa Celtan peräsimessä. Berizzoa ollaan viety Sevillan, Athleticin ja Valencian valmentajaksi. Muutama viikko sitten Berizzo totesi lehdistötilaisuudessa, että tavoite on jäädä Celtaan, mutta espanjalaislehdet väittävät toisin.

La Ligassa tulee olemaan kesällä varsin vauhdikas valmentajarumba, sillä näillä näkymin myös Athleticin Ernesto Valverde jättää joukkueensa. Valencia, Barcelona ja Las Palmas ovat jo varmistaneet valmentajiensa vaihtuvan tulevaksi kaudeksi. Jorge Sampaoli jättää käytännössä varmasti Sevillan ja siirtyy Argentiinan maajoukkuevalmentajaksi, joten myös andalusialaisseura tarvitsee itselleen uuden luotsin.