Javier Mascherano oli juhlittu sankari, kun Barcelona murjoi keskiviikkoiltana Osasunan maanrakoon maalein 7-1.

Mascherano teki Barca-uransa ensimmäisen maalin, kun hän upotti rangaistuspotkun verkkoon 67. minuutilla. Peli oli argentiinalaiselle 319:s.

– Yritin ensin kieltäytyä siitä (rankkarista). Joukkuekavereideni ja yleisön antaman paineen alla päätin lähteä vetämään, Mascherano sanoi pelin jälkeen Barcelonan verkkosivujen haastattelussa.

– Sitä olisikin ollut hauska muistella vielä vuoden kuluttua, jos olisin mokannut sen. En ollut yhtään varma, mutta joukkuekavereille on vaikea sanoa ei.

Mascheranon maalista pyydettiin lehdistötilaisuudessa lausuntoa vähän kaikilta.

– Maalin takana olleet fanit huusivat Mascheranoa vetämään. Olen onnellinen hänen puolestaan. Hän on avainpelaaja tälle seuralle, ja hän on osoittanut sen vuosien ajan, päävalmentaja Luis Enrique sanoi.

– Olen onnellinen Maschen puolesta. Koko stadion halusi hänelle maalin. Toivotaan, että hän saa niitä vielä lisää, pallon rankkaritilanteessa Mascheranolle ojentanut Ivan Rakitic puolestaan sanoi.

Ivan Rakitic

@ivanrakitic
3️⃣ more! Congrats to @Mascherano for your first goal ⚽️ with @fcbarcelona. I hope we don't have to wait another 319 games for the next 😉😂