Juventus haki keskiviikkoiltana Barcelonan vieraana 0-0-tasapelin Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa. Se riitti vallan mainiosti jatkopaikkaan, sillä Juve oli voittanut ensimmäisen osan kotonaan 3-0.

Barcelona hallitsi pelivälinettä ja laukoi paljon, mutta erityisen hyviä maalipaikkoja joukkue ei pystynyt montaa luomaan.

– Pelasimme erittäin hyvin puolustussuuntaan. Hyökkäyssuuntaan vähän huonommin, sillä emme kyenneet hyödyntämään vastaiskujamme, Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri sanoi pelin jälkeen Mediaset Premiumille Football Italian mukaan.

– Se on melkein ennenkuulumatonta, että Barcelona ei onnistu tekemään maalia kaksiosaisessa otteluparissa. Meidän pelaajien on ymmärrettävä, että he voivat pelata vieläkin paremmin.

– Barcelona liikuttaa palloa niin nopeasti, että vain erinomainen Juventus saattoi sen kaataa. Olen tyytyväinen siihen, mitä pojat tekevät, mutta tärkeintä ei ole pitää tätä tasoa, vaan parantaa edelleen.

Juve aloitti neljän puolustajan linjalla. Viimeisen vartin ajaksi Allegri vaihtoi kentälle vielä kolmannen topparin, Andrea Barzaglin.

– Jokainen oli poikkeuksellisen hyvä. Kun Andrea Barzagli tuli sisään, tuntui siltä kuin olisimme voineet pelata koko päivän päästämättä maalia.