Cristiano Ronaldo teki yhteensä viisi maalia otteluparissa Bayern Münchenia vastaan. Loistavat viimeistelyt muistutti niille Santiago Bernabéun katsojille, jotka ovat hänelle jopa buuanneet, että hän on edelleen joukkueelle todella arvokas pelaaja.

Eilisen hattutempun jälkeen Ronaldolla oli viesti madridilaisyleisölle.

– Minulla on vain yksi pyyntö, että Bernabéu ei koskaan viheltäisi minulle. Yritän aina parhaani jokaisessa ottelussa. Vaikka en aina tee maalia, niin työskentelen kovasti auttaakseni joukkuetta, Ronaldo kertoi Antena 3:n haastattelussa ottelun jälkeen.

Sata maalia Mestarien liigassa täyteen saaneen portugalilaishyökkääjän mielestä tuomarivirheistä huolimatta oikea joukkue meni jatkoon.

– Minulla ei ole epäillystäkään. Madrid oli parempi tänä iltana. Ei ole helppoa tehdä Bayern Münchenia vastaan kuutta maalia. Tiesimme hyvin, että meidän tulee pelata todella hyvin tai Bayern haavoittaisi meitä, koska he pystyvät tekemään maaleja millä stadionilla tahansa.

Real Madrid on kolmen ottelun päässä siitä, että joukkueesta tulisi ensimmäinen joukkue, joka pystyisi koskaan voittamaan kaksi Mestarien liigaa peräkkäin. Hyökkääjä muistutti, että siihen on kuitenkin vielä pitkä matka.

– Olemme kaukana Mestarien liigan voittamisesta, mutta yritämme parhaamme. On vielä liian aikaista sanoa, mutta toivon, että voitamme.