Atlético Madridin Antoine Griezmann herättää laajamittaista kiinnostusta Manchesterin punaisella puolella.

The Independent tietää kertoa, että Man United on valmis lyömään pöytään maailmanennätyssumman tai lähes sen, jotta Atleti päästäisi Griezmannin Englantiin.

Griezmannin sopimuksen ulosostohinta on tiettävästi 100 miljoonaa euroa. Paul Pogbasta United maksoi viime kesänä 105 miljoonaa.

Juuri Pogba on ilmeisesti se henkilö, jonka vuoksi Griezmann olisi halukas siirtymään Unitediin. Ranskalaiset ovat maajoukkuekavereita ja hyviä ystäviä keskenään.

Niin Independentin kuin Sky Sportsin mukaan siirto voisi tapahtua aikaisintaan kesällä. Merkittävä haaste on Atletin pelaajarekisteröintikielto, joka on tällä hetkellä voimassa ensi talveen saakka. Kiellon aikana Atleti voi kyllä ostaa ja myydä pelaajia, mutta se ei voi rekisteröidä uusia pelaajia joukkueeseensa.

Mitä todennäköisimmin Atlético suostuu myymään runkopelaajiaan vasta siinä vaiheessa, kun se voi ostaa ja rekisteröidä uusia pelaajia tilalle. Jos Griezmann lähtisi, Atlético kääntäisi lehtitietojen mukaan katseensa tosissaan Chselsean Diego Costaan.