Kuva: Getty Images

TRONDHEIM, NORWAY - AUGUST 08:  Head Coach Jorge Sampaoli talks to the media during the Sevilla Press Conference at Lerkendal Stadion on August 8, 2016 in Trondheim, Norway.  (Photo by Christopher Lee - UEFA/UEFA via Getty Images) *** Local Caption *** Jorge Sampaoli  (Photo by Handout/UEFA) Handout photos provided by UEFA Only editorial use relating to the event described is permitted. Photo may be distributed to third parties to use for the same purpose provided that no charge is made.
Uutiset

Sevillan Jorge Sampaoli uskoo huimaan nousuun Real Madridia vastaan Copassa

 

Sevilla lähtee hakemaan huomenna mahdottoman tuntuista jatkopaikkaa Copan neljännesvälierien toisessa osassa, kun Real Madrid saapuu Ramón Sánchez Pizjuánille kolmen maalin etumatkan turvin.

Real Madrid voitti avausosan kotonaan Bernabéulla tylysti lukemin 3-0, mutta Sevillan Jorge Sampaoli ei suostu luovuttamaan. 56-vuotias argentiinalaisluotsi kuitenkin myöntää sunnuntain sarjakohtaamisen olevan luokkaa tärkeämpi.

Sampaoli puhui median edustajille aikaisemmin tänään Sevillassa.

– Aiomme pelata sellaisen ottelun, jonka avulla voimme taistella jatkoonpääsystä. Tiedämme sen olevan hyvin vaikeaa ja haastavaa. Meillä on kuitenkin valtava halu pelata loistava ottelu vaikeaa vastustajaa vastaan. Sunnuntain sarjakohtaaminen heitä vastaan on meille kuitenkin finaali. Voittamalla nousemme pisteen päähän heistä.

– Kohtaamme maailman parhaan joukkueen. Real Madrid on huimassa vireessä, mutta meidän pitää pelata omalla tavallamme. Yksi heidän maali huomenna lopettanee otteluparin, joten meidän on pakko pitää se ajatuksissamme.

Sevilla isännöi Real Madridia huomisiltana klo. 22.15 Suomen aikaa alkaen.