Bayern kaatoi Atléticon Münchenissa Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella lukemin 1-0. Ottelu oli alun perin varsin turha nimenomaan kilpailullisesti, sillä Atléticon lohkovoitto ja Bayernin toinen sija olivat jo varmistuneet kaksi viikkoa sitten.

Kummatkin kuitenkin peluuttivat varsin pitkälti ykkösmiehistöjään Münchenin illassa. Atlético lepuutti ainoastaan Filipe Luísia, Juanfrania ja Kévin Gameiroa. Gameiro tosin tuli kentälle vaihdosta noin puoli tuntia ennen loppua, mutta kuitenkin Atléticon avauskokoonpano oli käytännössä lähellä parasta mahdollista. Itse pelissä niin sanottu kilpailuttomuus ei näkynyt – odotetusti.

Ensimmäisellä jaksolla Atlético tyytyi puolustamaan varsin syvältä ja Bayern hallitsi palloa vieraidensa puoliskolla. Ottelun ensimmäinen ja samalla ainoa täysosuma syntyi puolen tunnin kohdalla. Yannick Carrasco rikkoi Atletin boksin edessä Robert Lewandowskia ja isännille vihellettiin vapaapotku. Lewandowski ampui vapaapotkunsa komeasti muurin yli ohi Jan Oblakin. Atléticolla oli kuitenkin kaksi loistavaa maalintekopaikkaa, mutta Carrasco ei saanut käytettyä niitä hyväkseen.

Toinen jakso oli nimenomaan pelillisesti varsin samanlainen ensimmäisen kanssa. Atlético tosin avasi hieman peliään keskikentällä, jonka ansiosta vieraat saivat enemmän pallonhallintaa kontolleen. Se ei kuitenkaan tuonut mitään konkreettista ja Bayern otti voiton lohkovaiheen päätöskamppailusta.

Atlético kuitenkin voitti lohkon voittaen kuudesta ottelustaan viisi. Punavalkoiset päästivät ainoastaan kaksi maalia koko lohkovaiheen aikana ja lähteekin jälleen kevään pudotuspeleihin hyvistä asemista.

Bayern-Atlético 1-0 (1-0)
1-0 Robert Lewandowski (28.)