Espanyol haki hienolla puolustustaistelullaan pisteen Vicente Calderónilta, kun Atleti jäi maalittomaan tasapeliin katalaanien kanssa.

Espanyol-luotsi Quique Sánchez Floresille ottelu oli tunteikas, sillä Sánchez Flores luotsasi Atléticoa vuosikymmenen alussa kahden vuoden ajan voittaen Eurooppa-liigan ja Uefan Supercupin. Vicente Calderónin yleisö oli järjestänyt valmentajalle pienoisen tifon, joka oli esillä ottelua ennen.

Sánchez Flores oli pelkkää hymyä, kun valmentaja kommentoi Atletin kannattajia ja Diego Simeonea ottelun jälkeen lehdistön edessä.

– Tifo ja minulle omistetut useat laulut herkistivät minut. Se on äärimmäisen erityistä, kun jostain ihmisestä pidetään näin paljon. Haluan ainoastaan kiittää kannattajia saamastani huomiosta, koska se oli jotain uskomatonta. Tunnen heitä kohtaan uskomattomia tunteita.

– Haluan ensinnäkin kehua Simeonea hänen asenteestaan, jonka kaikki tietävät. Tunnen häntä ja hänen työtään kohtaan valtavaa kunnioitusta. Hänen tapansa elää ottelun mukana on jotain erityistä.