Bayern Münchenin keskiviikkona maalillaan kaataneesta Yannick Ferreira Carrascosta on tullut Atlético Madridille kullanarvoinen pelaaja. 23-vuotias Belgian maajoukkuelaituri on kehittynyt tasaisen tappavaan tahtiin ja todelliset suurseurat ovat heränneet tavoittelemaan Carrascoa.

Carrascolla on Atléticon kanssa sopimus vuoteen 2020. Sopimukseen rustattu ulosostohinta on 40 miljoonaa euroa, joka on alati kuumenevilla pelaajamarkkinoilla jo kohtalaisen vaatimaton summa. AS-lehti kertookin, että Atlético haluaa tarkistaa lähiaikoina Carrascon sopimuksen yksityiskohtia ja nostaa miehen hinnan samalle tasolle Jan Oblakin ja Antoine Griezmannin kanssa – pyöreään sataan miljoonaan euroon.

Barcelonan ja Real Madridin kiinnostuksesta Carrascoa kohtaan on huhuttu jo aiemmin, mutta myös valioliigajättiläisten uskotaan havittelevan belgialaisen palveluksia ennemmin tai myöhemmin. Carrascosta on kuitenkin tullut Diego Simeonen palapelissä tärkeä kulmapala, ja siksi nuori mies saakin valmistautua palkankorotukseen.