Real Madridin manageri Zinédine Zidane on vahvistanut, että portugalilaista Cristiano Ronaldoa tuskin nähdään sarja-avauksessa. Pelaajan vamma vaatii ainakin kuukauden lepoa, jonka jälkeen kuntoon pääseminen vie aikaa. Asiasta uutisoi Sport.

Real Madrid kohtaa 10. elokuuta Super Cupissa Sevillan, josta Ronaldo on varmuudella sivussa. La Liga -kausi puolestaan alkaa 21. elokuuta ottelulla Real Sociedadia vastaa, eikä Zidane usko pelaajan olevan silloinkaan vielä riittävän hyvässä kunnossa.

– Cristiano on poissuljettu Super Cupista. Ensimmäisestä pelistä La Ligassa, saamme nähdä. Hänen vamma tarvitsee kuukauden (lepoa) ja myöhemmin hänen täytyy kuntoutua, koska emme aio laittaa häntä (kentälle) tekemättä mitään kuukauteen. Super Cupin ja ensimmäisen pelin välissä on 10 päivää, se tuntuu hieman lyhyeltä. Hän tulee olemaan kanssamme, mutta en usko, että hän on valmis ensimmäisessä pelissä, kertoi Zidane ennen tulevaa Chelsea-ottelua.

Puolestaan hyökkääjä Karim Benzeman pitäisi olla hyvin pian pelikuntoinen, mutta ranskalaista ei nähdä vielä lauantaina pelattavassa Chelsea-ottelussa. Pelaajan odotetaan kuitenkin saavan hieman peliminuutteja vyölleen ennen Super Cup -ottelua, joka on Zidanen mukaan hyvin tärkeää.