André Gomesin nappaaminen Real Madridin nenän edestä voi käydä Barcelonalle kalliiksi.

Eri lähteiden mukaan Barca maksaa suoraan Valencialle 35 miljoonan euron korvauksen 22-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta. Ihan siihen kokonaishinta tuskin jää.

Barcelonalaislehti Sportin mukaan sopimukseen kuuluu peräti 20 miljoonan euron edestä ehdollisia bonuskorvauksia. Maksettavan bonuksen määrä tiettävästi määräytyy sen perusteella, kuinka monta ottelua Gomes pelaa, ja millaisia tehoja hän onnistuu viimeistelemään.

Goal.com-sivuston tietojen mukaan kaikki bonukset eivät riipu Gomesin saavutuksista. Sivustolla kerrotaan, että Barcelona maksaa Valencialle, mikäli katalaanit yltävät Mestarien liigassa puolivälieriin tai La Ligassa neljän joukkoon. Eli 35 miljoonaan siirtosumma tuskin jää.

Goal uutisoi, että suurimmillaan siirtosumma voi nousta peräti 70 miljoonaan euroon. Suoraan maksettavan summan ja 20 miljoonan bonusten lisäksi Barca maksaa sivuston tietojen mukaan Valencialle 15 miljoonaa, jos Blaugrana voittaa Mestarien liigan seuraavan kolmen vuoden sisään, tai jos Gomes on samassa ajassa 10 parhaan joukossa Ballon d’Or -äänestyksessä.