”Käy huomenna miten tahansa, niin..” – Zinédine Zidane otti kantaa sunnuntaisen derbyn tärkeyteen

© Kuva: Getty Images

Real Madrid pelaa sunnuntaina kenties sarjakautensa tärkeimmän ottelun, kun se kohtaa Atléticon Metropolitanolla Madridin derbyssä.

Atlético johtaa La Ligaa viiden pisteen erolla Real Madridiin ja Barcelonaan. Atlético on lisäksi pelannut yhden ottelun kaksikkoa vähemmän.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane käväisi lehdistötilaisuudessa lauantaina ennakoimassa derbyä.

– Luvassa on uusi ottelu, jossa on jaossa kolme pistettä. Kyseessä on meille finaali, kuten kaikki muutkin ottelut. Meidän on voitettava jokainen ottelumme. Käy huomenna miten tahansa, olemme silti elossa mestaruustaistelun suhteen, Zidane muistutti.

– En tiedä, mitä derbyssä tulee tapahtumaan, mutta meidän on pelattava loistava ottelu. Kohtaamme huippuvastustajan, joka johtaa La Ligaa. On tärkeää aloittaa ottelu hyvin ja pelata kokonaisvaltaiset 90 minuuttia. Kaikki pelaajat tykkäävät tällaisista otteluista.

Karim Benzema on mukana Real Madridin kokoonpanossa. Benzema kärsi muutaman viikon ajan lihasvammasta, mutta palasi joukkueharjoituksiin. Zidane ei vielä tiedä, pelaako Benzema avauskokoonpanossa.

– Olemme tyytyväisiä siihen, että hän palasi. Katsotaan, mitä huomenna tapahtuu. Tiedämme, miten tärkeä pelaaja Karim on meille. Koko maailma kunnioittaa häntä ja hän antaa meille valtavasti kentällä ja parantaa joukkuettamme.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille