Marcan lukijoilta selvä näkemys: Zinédine Zidanen aika Real Madridin päävalmentajana on käymässä vähiin

© Kuva: Getty Images

Real Madrid ei päässyt Espanjan Supercupin finaaliin, sillä madridilaisjätti hävisi välierän Athletic Bilbaolle. Tulos oli Real Madridille pettymys, mutta päävalmentaja Zinédine Zidane kertoi, ettei loppuottelun jääminen sivu suun ole katastrofi.

Espanjalaislehti Marca järjesti pelin jälkeen kyselyn Real Madridin kannattajille. Kyselyssä tiedusteltiin fanien mielipidettä siitä, mistä tappio johtui. Näkemykset vaihtelivat ja tulokset olivat tasaiset, eikä varsinaista syntipukkia löytynyt.

Yli puolet vastaajista oli kuitenkin sitä mieltä, että Sergio Ramosin epävarma sopimustilanne vaikuttaa negatiivisesti joukkueeseen. Kapteenin sopimus Real Madridin kanssa päättyy tähän kauteen, eikä tulevaisuudesta vielä ole tietoa.

Kyselyn merkittävin tulos koski silti päävalmentaja Zidanea. Jopa 72 prosenttia vastaajista kertoi uskovansa, että ranskalaisluotsin aika Los Blancosin peräsimessä on käymässä vähiin.

Real Madridin kausi on ollut odotuksiin nähden ailahteleva. Joukkue oli vaikeuksissa Mestarien liigan lohkovaiheessa, mutta pääsi lopulta pudotuspeleihin. La Ligassa Real Madrid on toisena. Kärjessä porskuttava paikallisvastustaja Atlético on neljän pisteen verran edellä, vaikka on pelannut kaksi ottelua Real Madridia vähemmän.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.