Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane puolustaa rangaistuspotkutuomiota, joka auttoi hänen joukkueensa 3–1-voittoon Barcelonasta lauantain El Clásicossa.

Erotuomari Juan Martínez Munuera katsoi Clément Lengletin rikkoneen Sergio Ramosia rangaistusalueella, ja Ramos teki voitto-osuman pilkulta.

– Kentällä on erotuomari. Hän meni katsomaan sitä (monitorista kentän laidalta) ja antoi sitten rangaistuspotkun, Zidane totesi pressitilaisuudessa.

[readmore from=Real-Madrid]

– En koskaan puhu erotuomareista. Se on vaikea työ, enkä aio aloittaa tänään. Hän katsoi tilanteen ja puhalsi pilliin. Siinä kaikki. Riippumatta siitä, me ansaitsimme voittomme. Se päättyi 3–1, ja olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja.

Voitto oli mannaa madridilaisille, jotka olivat saaneet kovaa kritiikkiä Mestarien liigan Shakhtar Donetsk -tappion jälkeen.

– Meidän oli saatava itseluottamuksemme takaisin, ja tämä oli hyvä peli siihen. En tiedä, ovatko ihmiset olleet epäreiluja tätä joukkuetta kohtaan, mutta tässä joukkueessa on luonnetta… Me emme ole täällä tukkiaksemme ihmisten suut. Meidän tehtävämme on uskoa siihen, mitä teemme ja pysyä yhdessä, ja sen tänään teimme, kiteytti Zidane.

Lähde: ESPN