Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane antoi valtavia kehuja hyökkääjälleen Karim Benzemalle lauantain Eibar-ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa. Ranskalaismanageri vertasi Benzeman saavutuksia entiseen Real Madridin pelaajaan, Cristiano Ronaldoon.

– Hänen (Benzema) maalimäärät kertovat kaiken. Kaikki, jotka ymmärtävät jalkapallosta, huomaavat hänen laadun. Hän on todella tärkeä pelaaja meille, Zidane kehui suojattiaan.

– Ainut asia, mikä hänessä (Benzema) on muuttunut Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen on se, että hän on vielä kypsempi pelaajana. Olen todella iloinen hänen puolestaan. Hän on legenda tässä seurassa, kuten Alfredo di Stefano. Benzema on kuin Cristiano Ronaldo seuran historiassa, Zidane jatkoi.

Benzema sen sijaan ei näe itseään, ainakaan vielä, legendan asemassa seurassa.

– En ole legenda. Kun siirryin Madridiin, en olisi uskonut, että olisin päässyt tähän pisteeseen asti. Olen todella tyytyväinen. Yritän auttaa joukkuettani, ja tehdä parhaani. Tunnen oloni hyvin luottavaiseksi, ranskalaiskärki kertoi.

Zidanen mielestä Benzema kuuluisi ehdottomasti myös Ranskan maajoukkueeseen, mutta häntä ei ole valittu sinne vuoden 2015 jälkeen.

– Jalkapallollisesta näkökulmasta katsottuna, hän (Benzema) on paras. Hänen pitäisi ehdottomasti olla Ranskan maajoukkueessa. Hän on aina halunnut edustaa maataan maajoukkueessa, Zidane päätti.

Lähde: Goal