Marca: Real Madrid ei rankaise Gareth Balea banderollitapauksesta

© Kuva: Getty Images

Gareth Bale nousi espanjalaismedioissa jälleen otsikoihin tiistai-iltana, kun Wales varmisti paikkansa ensi kesän EM-lopputurnauksessa.

Bale juhli ottelun jälkeen yhdessä joukkueen kanssa ”Wales, Golf, Madrid, in that order” -banderollin koristaessa pelaajia.

Bale ei ole pelannut Real Madridin paidassa puoleentoista kuukauteen, vaikka Real Madridin päävalmentajan Zinédine Zidanen mukaan hän ei ole loukkaantuneena. Se varmistui päättyneen maajoukkuetauon aikana, sillä Bale pelasi normaalisti kummassakin Walesin EM-karsintaottelussa.

Marcan mukaan Zidane tai Real Madrid ei rankaise mitenkään Balea tiistaisesta tempusta. Zidanen ja Balen välit ovat olemattomat ja Zidane ottaa walesilaisen normaalisti vastaan Real Madridin harjoituskeskuksessa, todennäköisesti onnittelee Balea Walesin EM-kisapaikasta ja määrää hänet harjoittelemaan.

Lehti kertoo Zidanen tietävän täysin, että kyseessä on todellinen laatupelaaja, mutta luotsi epäilee Balen fyysistä ja henkistä puolta. Zidane aikoo peluuttaa Balea tulevaisuudessakin, jos walesilainen on kunnossa, mutta Bale ei saa enää takaisin tähtistatustaan ja kilpailee peliajasta Rodrygon ja Lucas Vázquezin kanssa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!