Real Madridille paha pettymys – Zinédine Zidane esitti pyynnön kannattajille: ”Tiedän sen olevan vaikeata”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kauden ensimmäinen kotiottelu La Ligassa päättyi pettymykseen, kun vierasjoukkue Valladolid venyi 1–1-tasatulokseen.

Kaikki luulivat, että Karim Benzeman 82. minuutin maali riittäisi madridilaisille täyteen pistepottiin. Toisin kuitenkin kävi, sillä Sergi Guardiola tasoitti kuusi minuuttia myöhemmin.

Real Madridin viime kausi meni pahasti penkin alle, ja päävalmentaja Zinédine Zidane myönsikin, että joukkue on nyt suurennuslasin alla.

– Huomasin sen Bernabéulla – yleisökin (tuntee paineen), Zidane kommentoi.

– Fanien on myös autettava meitä, vaihtoehtoa ei ole. Tiedän sen olevan vaikeata, mutta pyydän sitä, koska hekin ovat hyötyneet menestyksestämme. Yritämme tehdä oman osuutemme.

Zidanen mukaan joukkue olisi ansainnut paremman tuloksen lauantaina. Hän arvioi, että Valladolidin tasoitus johtui isäntien virheestä.

– Meillä on ikävä tunne, koska teimme vaikeimman asian – teimme maalin toisella puoliajalla, kun emme pelanneet hyvin. Ja he tasoittivat, kun jäljellä oli kaksi tai kolme minuuttia. Olimme sijoittuneet huonosti, ja se on kova paikka, koska ansaitsimme enemmän, etenkin ensimmäisellä puoliajalla.

Lähde: Goal


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.