Real Madridin entiset kolmosvahdit kertoivat mielipiteensä Luca Zidanesta – ”Kehittyy huippumaalivahdiksi”

© Kuva: Getty Images

Luca Zidane pelasi Real Madridin tolppien välissä kauden ensimmäisen ottelunsa seuran edustusjoukkueessa viikonloppuna.

Zidane oli Real Madridin avauskokoonpanossa 3-2 -voittoon päättyneessä Huesca-ottelussa. Kyseessä oli 20-vuotiaan Zidanen toinen ottelu La Ligassa. Ensimmäisen vahti pääsi pelaamaan viime kauden lopussa Villarrealia vastaan.

Marca haastatteli Real Madridin entisiä kolmosmaalivahteja Jordi Codinaa ja Kiko Casillaa kysyen Zidanen tilanteesta.

– Minusta se oli todella hienoa, että Luca pääsi avauskokoonpanoon ja hän pelasi mielestäni hyvin. Kyseessä oli vaikea ottelu maalivahdille ja hän selviytyi siitä hyvin. Takaiskuosumissa ei ollut mitään tehtävissä ja muuten hän onnistui loistavasti, vuodet 2007-2009 Real Madridin kolmosvahtina viettänyt Jordi Codina totesi lehdelle.

– Mielestäni hänellä on ollut samat mahdollisuudet kuin muillakin. Jos hänelle annetaan tulevaisuudessakin mahdollisuuksia ja hän käyttää ne hyväkseen, niin miksei hän saisi niitä enemmänkin.

Tammikuun siirtoikkunassa Real Madridin kolmosvahdin paikan jättänyt ja Leedsiin siirtynyt Kiko Casilla uskoo Zidanen kehittyvän maailmanluokan maalivahdiksi.

– Hänestä kehittyy huippumaalivahti vuosikausiksi. Olen ensimmäinen, joka iloitsee kaikista Lucalle tapahtuvista hyvistä asioista. Kyseessä on hieno persoona ja hyvä maalivahti. Hänestä on tullut aikuismaisempi tällä kaudella ja hän on pelannut todella hyvin Castillassa, Casilla totesi.