Ex-luotsi ei ilahtunut Zinedine Zidanen maalivahtiratkaisusta: ”Sellaisella on tapana vahingoittaa poikaa”

© Kuva: Getty Images

Saksalainen Bernd Schuster tuntee La Ligan hyvin, sillä hän edusti pelaajaurallaan sekä Barcelonaa, Real Madridia että Atlético Madridia. Real Madrid on kuitenkin joukosta ainoa, jota Schuster myös valmensi, kaudella 2007-2008. Lisäksi Schuster valmensi Espanjassa Getafea, Levantea ja Málagaa.

Sunnuntaina Schuster antoi Onda Ceron El Transistorin haastattelussa mielipiteensä Zinedine Zidanen peluutuspäätöksistä Huesca-ottelussa. Zidane on antanut valmennusvastuuseen taas päästyään uuden tilaisuuden IscolleMarcelolle ja Gareth Balelle. Maalin suulle valmentaja heitti Huescaa vastaan oman poikansa Luca Zidanen.

– Minä en usko, että Zidane on pitämässä castingia. Luulen, että hän haluaa palauttaa Iscon, Marcelon ja Gareth Balen tasolleen ensi kautta varten, 59-vuotias Schuster arvioi.

Schuster uskoo, että Realin joukkue osasi jo odottaa kaudesta tulevan vaikea sen jälkeen, kun Cristiano Ronaldo lähti Juventukseen.

– Real Madridin pelaajat tiesivät jo pitkään, etteivät voittaisi mitään tällä kaudella ilman Cristianoa. Joukkue ei tee maaleja, Schuster lataa.

Schuster ei ollut varsinaisesti mielissään Luca Zidanen pelaamisesta Realin maalilla.

– Minä en pidä näistä jutuista, joissa isä on valmentaja ja poika pelaa. Sellaisella on tapana vahingoittaa poikaa, Schuster arvelee.

Lähde: AS