Andrés Iniesta näkee Xavin Barcelonan päävalmentajana: ”Valmis kohtaamaan sen haasteen”

© Kuva: Getty Images

Andrés Iniesta on edustanut japanilaista Vissel Kobea jo yli kolmen vuoden ajan.

37-vuotias Iniesta allekirjoitti toukokuussa seuran kanssa kesään 2024 kestävän jatkosopimuksen, joten Iniesta jatkaa pelaajauraansa vielä ainakin muutaman vuoden ajan.

Goal haastatteli Iniestaa, joka kertoi muun muassa mielipiteensä Xavista. Katalonialaismedian mukaan Barcelona kaavailee muun muassa Xavista Ronald Koemanin korvaajaa.

– Mielestäni Xavi on valmis valmentamaan Barcelonaa. Jos minulta kysytään, osaanko kuvitella Xavin Barcelonan päävalmentajana jossain vaiheessa, niin kaikki vastaisivat myöntävästi. Etenkin, koska Xavi on valmistautunut pitkään ja on kykeneväinen siihen. Xavi luottaa itseensä ja on valmis kohtaamaan sen haasteen, Iniesta totesi Goalille.

Iniestalta kysyttiin, aikooko hän ryhtyä valmentajaksi pelaajauransa jälkeen. Iniesta kertoi uskovansa käyvänsä valmennuskurssit läpi saadakseen valmentajan tittelin.

– On päiviä, jolloin haluan valmentaa ja päiviä, jolloin en. En tiedä vielä. On vaikea ajatella tulevaisuutta, kun pelaan vielä ammattilaisena. Pitää paikkansa, että minun on mietittävä tulevaisuuttani ja katsoa erilaisia vaihtoehtoja. Uskon käyväni valmennuskurssit.

– Suunnitelmien tekeminen on vaikeaa, koska et tiedä, miten hyvä olet tietyissä asioissa. Haluaisin työskennellä jalkapallon parissa pelaajaurani jälkeen, koska se on ollut, on ja toivottavasti tulee olemaankin koko elämäni.

Lähde: Mundo Deportivo


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.