Lähde: Atlético Madrid kiinnostunut Tottenhamin pelaajasta – myös Valencia tarkkailee tilannetta

© Kuva: Getty Images

Englantilaismedia Sky Sports kertoo Atlético Madridin tarkkailevan Harry Winksia, jonka tulevaisuus Tottenhamissa näyttää epävarmalta.

La Ligan kärkiseura kyseli Winksin saatavuudesta jo viime kesänä, mutta José Mourinho ei päästänyt keskikenttäpelaajaansa silloin lähtemään.

Atlético saattaa yrittää onneaan uudelleen kuluvan kauden jälkeen, mutta Winksin perässä on nyt myös ”lukuisia” muita espanjalaisseuroja.

Atléticon lisäksi ainakin Valencia on kiinnostunut 25-vuotiaasta englantilaispelaajasta. Valencia yritti hankkia Winksin tammikuussa lainalle, mutta pohjoislontoolaiset eivät päästäneet häntä silloinkaan lähtemään.

Winks myönsi aiemmin tällä kaudella, että hänen asemansa Tottenhamissa on ”vaikea”. Hänen vähäinen peliaikansa Mourinhon alaisuudessa saattaa maksaa hänelle paikan myös Englannin EM-kisamiehistöstä.

Mourinhon edeltäjä Mauricio Pochettino – joka luotsaa nyt PSG:tä – peluutti Winksiä säännöllisemmin Tottenhamin ykkösmiehistössä. Tällä kaudella Winks on pelannut vain kymmenessä valioliigaottelussa.

Pochettino on verrannut Winksiä myös vuosien varrella Xaviin ja Andrés Iniestaan. Entisen Espanyol-luotsin mielestä hänen ominaisuutensa sopisivat hyvin Espanjan kentille.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille