Lionel Messi halusi tämän pelaajan Barcelonaan, ei saanut

© Kuva: Getty Images

Hollantilainen Georginio Wijnaldum, 30, neuvotteli pitkään Barcelonan kanssa ennen kuin hän solmi sopimuksen Ligue 1 -seura Paris Saint-Germainiin. Lehdistön mukaan Wijnaldum oli jo päässyt yhteisymmärrykseen Barcelonan kanssa, mutta PSG tuli vielä lopussa väliin ja hoiti homman kotiin.

Wijnaldum olisi ollut tänä kesänä saatavilla ilmaisella siirrolla, kun hänen sopimuksensa Liverpoolin kanssa umpeutui. Blaugrana oli jo napannut samaan tapaan Sergio Agüeron, 33, ja Eric Garcían, 20. Wijnaldumin kohdalla tuli kuitenkin odottamattomia ongelmia.

LUE MYÖS: Virallista! Hollannin maajoukkuehyökkääjä Memphis Depay siirtyy Barcelonaan

Hollannin maajoukkuemiehen pelaaja-agentti Humphry Nijman on paljastanut, että myös Barcelonan seurakapteeni Lionel Messi, 33, olisi halunnut nähdä siirron Kataloniaan toteutuvan.

– Gini (Wijnaldumin lempinimi) piti sitä suurena kohteliaisuutena, että Messi suhtautui asiaan niin avoimesti: tästä oli upeaa, että [Barça] oli viemässä siirtoa maaliin, Nijman kertoi ”Here We Go” -podcastissa, Sportin mukaan.

– Kävimme muutamia keskusteluja Barcelonan kanssa ja kaikki näytti menevän hyvin. Yritimme saada sopimuksen aikaiseksi, mutta PSG osoitti hyvin paljon kiinnostusta.

– [Mauricio] Pochettino (PSG:n päävalmentaja) puhui [Wijnaldumin] kanssa, millaista roolia hän oli tälle suunnitellut ja mitä hän toivoi tältä.

Wijnaldumin ja PSG:n sopimus kattaa kolme vuotta, ja lehtitietojen mukaan hänelle maksetaan pelaamisesta Pariisissa kaksi kertaa enemmän kuin mitä talousahdingossa pyristelevä Barcelona olisi pystynyt maksamaan.

Wijnaldumista tulee virallisesti PSG:n pelaaja 1. heinäkuuta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.