Lähde: Atlético haluaa hyökkääjän Bundesliigasta – yksi syksyn kuumimmista nimistä

© Kuva: Getty Images

16 tehtyä maalia 15 sarjaottelussa on sen verran surkea saldo, että kaikki viittaa siihen, että Atlético Madrid pyrkii hankkimaan tammikuussa uuden hyökkääjän. Tällaisesta on vihjannut myös valmentaja Diego Simeone.

Yhtenä potentiaalisena kandidaattina mainittiin jo aiemmin PSG:n uruguyalaishyökkääjä Edinson Cavani. Keskiviikkona Cadena Copen El Partidazo -ohjelmassa nostettiin puolestaan esille toinenkin kiinnostava nimi. Ohjelmassa puhuneen Antonio Ruízin mukaan Atlético tavoittelee tosissaan Saksan maajoukkuehyökkääjä Timo Werneriä.

23-vuotiaalla Wernerillä on sopimusta RB Leipzigin kanssa vuoteen 2023. Leipzig on Bundesliigassa toisena, eikä vähiten Wernerin tehojen ansiosta. Timo Werner on tehnyt joukkueelle syyskauden aikana kaikissa kilpailuissa jo 17 maalia.

Jutun mukaan Atléticossa toivotaan, että Werner voisi olla irrotettavissa 60 miljoonan euron siirtosummalla. Se, onko Werneriin tai toiseen uuteen hyökkääjään varaa, saattaa kuitenkin riippua Diego Costan myynnistä. 31-vuotias Costa on välilevytyrän takia sivussa alustavasti helmikuulle, ja hän on saanut työtarjouksia Brasiliasta ja Qatarista.

Timo Werneriä on huhuttu aiemmin myös muun muassa Real Madridiin ja Bayern Müncheniin. Werner oli tiettävästi lähellä siirtoa Bayerniin jo viime kesänä, mutta lopulta elokuussa hän jatkoi sopimustaan RB Leipzigin kanssa. Mediatietojen mukaan sopimukseen kirjattiin verrattain edullinen ulosostoklausuuli tulevan seurasiirron varalta.

Lähde: AS


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)