Lehti: Real Madrid saattaa lainata Atléticon kotistadionia ensi kaudella

© Kuva: Getty Images

Real Madrid saattaa pelata ensi kauden ensimmäiset kotiottelunsa paikallisvastustajansa Atléticon kotistadionilla Wanda Metropolitanolla, kertoo Marca.

Los Blancosin oma kotikenttä, Estadio Santiago Bernabéu, on yhä remontissa, jonka odotetaan valmistuvan syys-lokakuussa. Madrid on viimeksi pelannut Bernabéulla viime vuoden maaliskuussa, minkä jälkeen se on isännöinyt vastustajia harjoituskeskuksessaan sijaitsevalla Estadio Alfredo Di Stéfanolla.

Koronapandemian hellittäessä kannattajia aletaan päästämään stadioneille enenevissä määrin. Tästä johtuen Real Madrid pelaisi ennemmin Wanda Metropolitanolla kuin Estadio Alfredo Di Stéfanolla, jonne mahtuu huomattavasti vähemmän katsojia.

Real Madrid ja Atlético ovat paikallisasetelmastaan huolimatta hyvissä väleissä. Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo sanoi jo viime vuonna, että Wanda Metropolitano on tarvittaessa naapurin käytettävissä.

Los Blancos on pyytänyt La Ligalta, että se voisi pelata mahdollisimman paljon vieraspelejä ensi kauden alussa, jotta se saisi pelattua valtaosan kotipeleistään Bernabéulla.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)