Real Madridin maalivahti myönsi: Viníciuksella vaikeuksia maalinteon kanssa – ”Viimeiset ratkaisut eivät onnistu”

© Kuva: Getty Images

Vinícius siirtyi Real Madridiin kesällä 2018.

Brasilialaisnuorukainen tunnetaan nopeudestaan ja harhautuksistaan, mutta myös varsin heikosta viimeistelytaidostaan.

TNT Sports Brasil haastatteli Real Madridin Thibaut Courtois’ta, joka kehui joukkuetoveriaan. Courtois tiedostaa Viníciuksen ongelmat maalinteon suhteen, mutta maalivahdin mukaan laitahyökkääjä tekee upeita maaleja harjoituksissa.

– Harjoituksissa pelaamme usein ja silloin Vinícius viimeistelee hyvin. Ottelut ovat erilaisia ja joskus niissä hänen viimeiset ratkaisut ovat heikkoja. Hän tekee hyviä haastoja, mutta viimeiset ratkaisut eivät onnistu. Hän on silti vasta nuori pelaaja. Hänen on oltava rauhallinen, eikä miettiä maalintekoa pakkomielteenä. Vinícius tekee upeita maaleja harjoituksissa, Courtois muistutti.

Courtois’n mukaan Vinícius on kehittynyt etenkin syötöissään.

– Jos hän saa muutaman ottelun pituisen maaliputken päälle, tuo se hänelle paljon itseluottamusta. Hän on hyvä pelaaja ja hän on osoittanut sen. Vinícius tuo hyökkäyspeliimme paljon harhautuksillaan ja nopeudellaan. Se on tärkeää. Edellisessä ottelussa hän antoi maalisyötön Karim Benzemalle.

– Hän on kehittynyt siinä paljon. Muutama vuosi sitten tuollainen syöttö vasemmalla jalalla oli paljon vaikeampaa ja nyt hän teki sen täydellisesti. Hänen on luotettava itseensä.

Lähde: AS


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille