Real Madrid ja Betis pelasivat viime viikonloppuna maalittoman tasapelin Bernabéulla La Ligan 12. kierroksella.

Ottelun loppuhetkillä Real Madridin Vinícius pääsi loistavaan maalipaikkaan. Brasilialaisella oli mahdollisuus iskeä kamppailun voittomaali isännille, mutta tilanne kuivui nopeasti kasaan heikon laukauksen jäljiltä.

Movistarin TV-kamerat kuvasivat samaan aikaan Betis-ikoni Joaquínia. Kentän laidalla lämmitellyt Joaquín haukkui Viníciusia Betisin fysiikkavalmentajalle juuri ennen brasilialaisnuorukaisen epäonnistunutta maalintekoyritystä.

– Tämä on todella huono, Joaquín totesi fysiikkavalmentajalle Viníciusin maalipaikassa.

Pallo ei mennyt maaliin ja kaksikko nauroi Betis-ikonin kommentille. Vinícius on saanut huomattavasti kritiikkiä maalintekotaidoistaan, sillä 19-vuotias laituri luo jatkuvasti maalipaikkoja, mutta viimeistely ontuu.

Joaquín sai kuulla TV-kameroiden tallentaneen hänen kommentit. Joaquín pahoitteli sanomisiaan julkisesti torstaina.

– Se oli kommentti, jonka sanoin tietyllä hetkellä, eikä minun olisi pitänyt sanoa sitä koskaan. Sanoin Viníciusin olevan huono maalipaikoissa. En minä keksinyt sitä. En väitä Viníciusin olevan huono jalkapalloilija, koska hän ei pelaisi silloin Real Madridissa. Kyseessä on kommentti, jonka sanoin minun ja fysiikkavalmentajani kesken, Joaquín muistutti.

– Etenkin, kun olen itse sellainen pelaaja, kuka ei saa mitään aikaan maalin edustalla. Totta puhuen minusta tuntui pahalta ja haluan pyytää julkisesti anteeksi häneltä, koska hän on vasta 19-vuotias. Tiedätte, etten ole sellainen ihminen. Vinícius on loistava pelaaja ja hän kehittyy varmasti.