RAC1: Seuraava profiilipelaaja ulos Barcelonasta – Barça ja Internazionale sopimukseen siirrosta

© Kuva: Getty Images

Barcelonan syyssiivous jatkuu. Nyt Arturo Vidal on lähdössä seurasta.

Katalonialainen RAC1 kertoo, että Barcelona ja italialainen Internazionale olisivat päässeet sopimukseen siirron yksityiskohdista. Lähteen mukaan Inter maksaa Barçalle hyvin muodollisen korvauksen, ainoastaan 500 000 euroa. Lisäksi sopimukseen kirjataan ehtoja, jotka voivat nostaa summaa. Kaava on siis hyvin samanlainen kuin aiemmin kesällä Sevillaan siirtyneen Ivan Rakiticin tapauksessa.

RAC1:n tietojen mukaan Vidal matkustaa tänään Milanoon viimeistelemään sopimuksensa.

Barcelonalle merkittävää on ollut säästää palkkakuluissa. Tiedot eivät ole julkisia eivätkä siksi välttämättä pidä paikkaansa, mutta joidenkin lähteiden mukaan Rakitic oli viime kaudella Barcelonan kuudenneksi parhaiten palkattu pelaaja noin 13 miljoonan euron vuosiansioillaan. Samalla listalla Vidal oli sijalla 11. Hänen ansionsa olivat yhdeksän miljoonaa euroa vuodessa.

Mielenkiintoista tuoreessa sopimuksessa on se, että RAC1:n mukaan Barcelona ei pääsisi kokonaan eroon Vidalin palkasta, vaan sitoutuisi maksamaan siitä osan tälläkin kaudella. Vidalin sopimus Barçan kanssa olisi päättynyt ensi kesänä.

Barcelona osti Vidalin Bayern Münchenistä 18 miljoonalla eurolla kaksi vuotta sitten. 33-vuotias chileläinen pelasi Barcelonassa yhteensä 96 ottelua ja iski tehot 11+10.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!