Sevilla jälleen Barcelona-pelaajan perässä – tammikuinen yritys epäonnistui

© Kuva: Getty Images

Sevilla FC on jälleen kerran Barcelonan Aleix Vidalin perässä, ja tällä kertaa siirto vaikuttaa olevan varsin lähellä toteutumista. Sevilla tavoitteli Vidalia jo tammikuussa, mutta tuolloin seura ei onnistunut pyrkimyksissään. Nyt Mundo Deportivo uskoo, että mahdollisuudet ovat paremmat.

Barcelonan oikean laitapuolustajan on määrä lentää tiistaina joukkueensa kanssa harjoituspelikiertueelle Yhdysvaltoihin, mutta mies itse toivoo tilanteensa selviävän mahdollisimman pian. Ernesto Valverden suunnitelmiin mahtuminen kun ei ole likimainkaan selvää.

Vidalia havittelevat tiettävästi myös Lokomotiv Moskova ja Inter Milan, mutta mies itse siirtyisi mieluiten Sevillaan. Siitäkin huolimatta, että Lokomotivin tarjous on tiettävästi rahakkaampi.

Toisin kuin Lokomotiv, Sevilla ei kykene tarjoamaan Vidalille samaa palkkaa, mitä mies ansaitsee Barcelonassa. Sevillan maksukyky olikin keskeinen ongelma tammikuisissa neuvotteluissa.

Vidal palaisi kuitenkin mielellään Sevillaan, jossa hän vietti jo kauden 2014-2015. Siellä hän saisi olla myös lähempänä perhettään.

Jotta siirto toteutuu, täytyy Sevillan vielä löytää yhteisymmärrys Barcelonan kanssa. Barca pyytää Vidalista tiettävästi 10-12 miljoonaa euroa.

Vidal pelasi viime kaudella Barcelonassa 15 La Liga -ottelua, ja teki niissä yhden maalin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.