Fabrizio Romano: Raphaël Varanen lähtö on varma asia

© Kuva: Getty Images

Real Madrid ja Manchester United viimeistelevät parhaillaan 28-vuotiaan Raphaël Varanen siirtoa valioliigajoukkueeseen. Varane edusti Los Blancosia kymmenen vuoden ajan. Yhdessä Sergio RamosinKeylor NavasinMarcelon sekä Dani Carvajalin kanssa hän muodosti takalinjan, jolla Real voitti kaksi kertaa peräkkäin Mestarien liigan vuosina 2017 ja 2018.

Neuvotteluja läheltä seuraavat lähteet vahvistivat Managing Madridille sen, minkä siirtomarkkinoita raportoiva toimittaja Fabrizio Romano jo kertoi maailmalle maanantaina iltapäivällä: Varanen siirto julkistetaan tulevien tuntien tai päivien aikana. Real Madrid saa Unitedilta vastineeksi 50 miljoonaa euroa, Varane saa viiden vuoden mittaisen pahvin. Yksityiskohtia hiotaan enää ja paperisotaa selvitellään.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kuninkaalliset päättivät myydä ranskalaispuolustajansa, kun tämä kieltäytyi laittamasta puumerkkiään seurajohdon jatkosopimustarjoukseen. Varanen nykyinen kontrahti olisi tullut mitättömäksi ensi vuonna. Hänen arvoistaan puolustajaa ei Florentino Pérezin kannattanut karkuuttaa ilmaiseksi.

Varane olisi varmasti noussut madridilaisjoukkueen kiistattomaksi johtajaksi ja kapteeniksi, jos hän olisi päättänyt jäädä, mutta häntä harmitti se, että Real päätti heti ottaa Ramosin tilalle David Alaban, 29, Bayern Münchenistä. Alaballe tarjottu vuosipalkka oli huomattavampi kuin Varanen.

Realin nykyinen topparitilanne ei ole kuitenkaan umpiongelmallinen, sillä joukkue voi heittää ensi kaudella kentälle Alaban, Éder Militãon tai Nachon. Vaihtopenkillä tilaisuuttaan odottanevat Jesús Vallejo, Víctor Chust ja Mario Gila. Todennäköisesti päävalmentaja Carlo Ancelotti tulee pyytämään Ferland Mendyä, 26, toisinaan helpottamaan puolustuksen keskustan miesvajausta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004