Real Madrid putosi perjantai-iltana Mestarien liigasta.

Manchester City voitti Real Madridin Etihadilla maalein 2-1, ja eteni siten Lissabonissa pelattaviin puolivälieriin yhteismaalein 4-2. Manchester City voitti samoin luvuin myös avausosan Bernabéulla helmikuun lopussa.

Perjantainen ottelu tullaan muistamaan etenkin Real Madridin puolustajan Raphaël Varanen kammottavista virheistä.

Yleensä nimenomaan virheettömyydestään tunnettu Varane oli ottelun heikoin lenkki, ja aiheutti virheillään Manchester Cityn kummatkin täysosumat.

Raheem Sterling vei Manchester Cityn johtoon jo yhdeksännellä minuutilla. Thibaut Courtois syötti pelivälineen boksin sisällä olleelle Varanelle, joka kuitenkin menetti sen Gabriel Jesusille. Jesus syötti maalin edessä odottaneelle Sterlingille, ja englantilaisella oli helppo työ viedä isännät johtoon.

Karim Benzema toi Real Madridin tasoihin puolen tunnin kohdalla. Avaukseen yllättäen nostettu Rodrygo pelasi komeasti Benzeman kanssa, ohitti vastustajan ja antoi millintarkan keskityksen boksiin. Benzema voitti pääpallon ja puski pelivälineen komeasti ohi Edersonin.

Tunnin jälkeen nähtiin Varanen absurdimpi virhe. Ranskan paidassa maailmanmestaruuden voittanut huippupuolustaja puski pallon selkänsä taakse, ja Jesus pääsi siihen väliin. Brasilialainen siirsi pallon ohi vastaan tulleen Courtois’n ja lopetti samalla Real Madridin unelmat jatkopaikasta.

Real Madridille kyseessä on toinen peräkkäinen putoaminen Mestarien liigan neljännesvälierissä. Viime kaudella Ajax pudotti Real Madridin samaisessa vaiheessa.

Kyseessä oli Zinédine Zidanelle ensimmäinen kerta valmentajan urallaan, kun hän hävisi Mestarien liigassa kaksiosaisen otteluparin.