Marca: Real Madrid jälleen kiinnostunut Ajaxin keskikenttäpelaajasta – Paul Pogban hankinta osoittautumassa liian vaikeaksi?

© Kuva: Getty Images

Marcan mukaan Real Madrid on jälleen kiinnostunut Ajaxin Donny van de Beekistä.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane haluaa Paul Pogban seuraan hinnalla millä hyvänsä ja on valmis odottamaan Pogbaa siirtoikkunan loppuun asti syyskuun alkuun.

Real Madridin seurajohto ei ole kuitenkaan samalla aaltopituudella Pogban hankkimisen suhteen. Siirto maksaisi Real Madridille vähintään 150 miljoonaa euroa, eikä Real Madrid halua käyttää sellaista summaa Pogban hankkimiseen. Zidanen mielestä Pogba on ainoa vaihtoehto uudeksi hankinnaksi keskikentälle. Seurajohto on eri mieltä.

Manchester United ei ole neuvotellut Real Madridin kanssa Pogbasta. Real Madrid pelkää joutuvansa itse aloittamaan neuvottelut, vaikka seura tietää, ettei Manchester United aio todennäköisesti tiputtaa pyytämäänsä siirtosummaa ollenkaan.

Van de Beek maksaisi Real Madridille sen sijaan noin 60 miljoonaa euroa. Zidane pitää pelaajasta, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että luotsille kelpaa vain ja ainoastaan Pogba. Seurajohto haluaisi hankkia van de Beekin ja on jo ottanut ensimmäiset kontaktit pelaajan agenttiin.

Lehden tietojen mukaan 22-vuotias van de Beek siirtyisi mielellään Real Madridiin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.