Palaako Barcelonasta potkut valmentaja töihin? Ranskan liigan suurseura kiinnostunut

© Kuva: Getty Images

Olympique Marseille pelasi vahvan kauden 2019-2020 – niin kauan kuin kautta kesti. Ranskan Ligue 1 -sesonki jäi koronapandemian vuoksi loppuun pelaamatta, PSG kruunattiin tuttuun tapaan mestariksi, mutta kauden keskeytyshetkellä toisena ollut Marseille sai täksi kaudeksi paikan Mestarien liigaan.

Kausi 2020-2021 ei ole sujunut aivan yhtä onnellisissa merkeissä. Mestarien liigassa Marseille hävisi viisi peliä kuudesta, joskin se oli siitä huolimatta lähellä paikkaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä jääden Olympiakosin taakse vain keskinäisten pelien vierasmaalisäännöllä.

Ranskan pääsarja Ligue 1:ssä Marseille pelasi Monacoa vastaan kolmannen perättäisen voitottoman ottelunsa (1-3-tappio). Marseille on nyt sarjassa kuudentena, 13 pistettä sarjakärki PSG:tä perässä ja kahdeksan pistettä suorasta paikasta Mestarien liigaan. Seurajohdon odotukset ovat olleet korkeammat, ja niinpä valmentaja André Villas-Boasin asema alkaa horjua.

Niinpä Movistar+:n toimittaja Miguel Ángel Román on kertonut, että Marseille on iskenyt silmänsä entiseen Athletic Bilbaon ja Barcelonan valmentajaan Ernesto Valverdeen. 56-vuotias Valverde on vapailla markkinoilla, ja hänen kerrotaan olevan Marseillen urheilujohtaja Pablo Longorian henkilökohtainen suosikki tehtävään.

Neuvottelut Valverden palkkaamiseksi eivät ole vielä alkaneet, mutta jos Villas-Boas päädytään erottamaan, aiotaan lähteen mukaan tavoitella juuri Valverdeä.

Valverde ei ole valmentanut missään sitten tammikuun 2020, kun hän sai kenkää Espanjan Supercupin jälkeen, tehden tilaa Quique Setiénille. Valverde ehti valmentaa Barcelonaa noin kahden ja puolen kauden ajan, voittaen tuona aikana kaksi La Liga -mestaruutta ja yhden Copa del Reyn.

Lähde: El Desmarque


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.