Leo Messi puolustaa kritisoitua Barcelona-luotsia – ”Ilahduimme siitä”

© Kuva: Getty Images

Ernesto Valverden pesti Barcelonassa on ollut tähän mennessä menestyksekäs kansallisella tasolla.

Valverden alaisuudessa Barcelona on voittanut kummallakin kaudella sarjamestaruuden. Ensimmäisellä kaudella Barcelona nappasi myös Copan pystin itselleen ja eteni Copan finaaliin myös keväällä, mutta silloin Valencia oli parempi maalein 2-1.

Valverde on saanut valtavasti kritiikkiä pelitavastaan, joka ei useiden kannattajien mielestä sovi Barcelonaan. Kritiikkiä on myös satanut kahdesta europeleissä tapahtuneesta mahalaskusta, jotka tiputtivat Barcelonan Mestarien liigasta.

Leo Messi kuitenkin puolustaa valmentajaansa RAC1:n haastattelussa.

– Sanoin tämän jo aiemmin. Liverpool-tappio oli meidän pelaajien vika. Meille ei voi tapahtua sitä, mikä loppujen lopuksi tapahtui etenkin sen AS Roma -tilanteen jälkeen, Messi viittasi niin Liverpool- kuin AS Roma -tappioihin Mestarien liigassa.

– Meille tuli silloin henkinen blokki ja AS Roma -ottelu tuli mieleemme. Se ei ole valmentajan syy. Minä en päättänyt siitä, jääkö hän vai ei. Seura päätti sen ja ilahduimme siitä, kun Valverde jäi. Pidämme hänestä paljon, kuten aiemmistakin valmentajistamme. Meidän on puhallettava yhteen hiileen. Muutoin olemme vaikeuksissa, Messi totesi.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.