Valencia CF kaatoi Levanten Valencian derbyssä maalein 4-2. Ihan tavallisesta lauantai-illan pelistä ei ollut kyse.

Kotijoukkue Levante johti 20 minuutin pelin jälkeen jo 2-0. Molemmista osumista vastasi Roger Martí, joka iski toisen maalinsa rangaistuspotkusta.

Ensimmäisen jakson lisäajalla alkoi Valencian nousu. Joukkue kavensi kulmapotkusta – maalintekijänä jälleen Martí, joka tällä kertaa osui väärään päätyyn.

1 - @LevanteUD's Rogert Martí is the first player to score a brace and an own goal in a first half of a game in the top five European leagues this season. Protagonist.

Toisella puoliskolla Valencia tuli parin minuutin sisällä tasoihin ja ohi. Ensin Kévin Gameiro osui Rodrigo Morenon ja sitten Ferran Torresin syötöstä. Torres vielä kaunisteli päätöslukemat 4-2:een pari minuuttia ennen täyttä aikaa. Tässä vaiheessa Valencia pelasi jo ylivoimalla, sillä Eliseo Falcon oli ajettu suihkuun 74. minuutilla.

Valencia ei ollut noussut kahden tai useamman maalin tappioasemasta La Ligan vierasvoittoon 18 vuoteen. Viimeksi näin tapahtui vuonna 2001, jolloin joukkue myös voitti koko sarjan.

2+ - @valenciacf_en have won a @LaLigaEN away game in which they were 2+ goals behind for the first time since December 2001 against Espanyol (3-2 at Olimpic Lluís Companys), that season they won the first of their two league titles under Rafael Benítez. Union.

Päivän aiemmissa otteluissa Real Madrid kaatoi Espanyolin ja Granada Deportivo Alavésin. Kaikissa kolmessa ottelussa vähintään yksi pelaaja ajettiin suihkuun. Realilta punaista katsoi Ferland Mendy. Alavésin pelaajista sekä Mubarak Wakason että Víctor Laguardian peli päättyi suihkukomennukseen.