Mateu Alemany on poistunut Valencian urheilutoimenjohtajan paikalta torstaina. Seura tiedotti osapuolten päässeen yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisesta.

Alemany oli hyvin pettynyt siihen, miten seurajohto kohteli potkut saanutta Marcelinoa.

Marcelino sai potkut syyskuussa ja Alemany halusi siitä lähtien jättää roolinsa seurassa ja siirtyä muihin maisemiin. Alemany toi itse Marcelinon seuraan ja luotsi teki Valenciassa loistavaa työtä. Valencia voitti Alemanyn alaisuudessa Copan mestaruuden ja eteni kummallakin kaudella Mestarien liigaan.

Seuran omistaja Peter Lim ei pitänyt siitä, miten Marcelino kritisoi julkisesti seuran omistajaportaan puuttumista pelaajahankintoihin. Lim muun muassa esti kesällä Rafinhan ja Denis Suárezin hankinnat, koska omistajan mukaan kummatkin ovat liian loukkaantumisalttiita.

Hetki Marcelinon potkujen jälkeen seuran pelaajapolitiikasta yhdessä Alemanyn kanssa vastannut Pablo Longoria sai luotsin tapaan potkut ja joutui poistumaan Valenciasta.

Alemanyn, Marcelinon ja Longorian muodossa nyt kaikki Valencian viimeisen kahden vuoden aikaisen menestyksen rakentaneet henkilöt ovat poistuneet seurasta.