Kaappaako Barcelona Arsenalin siirtokohteen? Havittelee tosissaan ranskalaispuolustajaa

© Kuva: Getty Images

21-vuotiaan Dayot Upamecanon tähti on jyrkässä nousussa. Upamecano pelaa bundesliigan sarjakärki RB Leipzigin riveissä jo neljättä kauttaan, ja onnistui syksyn Mestarien liiga -otteluissa niin hyvin, että UEFA nimesi hänet syyskauden läpimurtojoukkueeseensa.

Upamecano on useiden medialähteiden mukaan ollut Arsenalin hankintalistalla, mutta nyt FC Barcelona uhkaa kaapata värväyksen itselleen. Sportin mukaan Barcelona tavoittelee Upamecanoa jo tammikuun siirtoikkunassa.

Upamecano on kolunnut Ranskan juniorimaajoukkueet läpi ja on pelannut alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa jo 15 ottelua. Hänen sopimuksensa Leipzigin kanssa ulottuu kesään 2021. Sportin mukaan Upamecanon hintalappu on noin 53 miljoonaa euroa.

Mikäli Barcelona Upamecanon onnistuu värväämään, on se seuralta ennen kaikkea satsaus tulevaisuuteen. Aluksi hän toisi kokoonpanoon lähinnä lisää leveyttä, sillä Samuel Umtiti on ollut turhan usein loukkaantuneena.

Umtiti lienee seuraavaksi suuntaamassa seurasta ulospäin. Mahdollisena osoitteena on pidetty ainakin Manchester Unitedia, Arsenalia ja Tottenhamia.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.