Real Betisiltä vahva avausjakso hallitsevaa mestaria vastaan – Real Madridille lisää loukkaantumishuolia

© Kuva: Getty Images

Real Betis ja Real Madrid pelaavat parhaillaan La Liga -lauantain myöhäisillan kamppailussa vastakkain. Kotijoukkue Betis johtaa ottelua puoliajalla 2-1.

Betis aloitti ottelun vahvasti, ja sillä oli pari hyvää maalipaikkaa heti ottelun alussa. Madridilaiset kuitenkin onnistuivat maalin teossa ensin, kun Federico Valverde onnistui Karim Benzeman loistavasta tarjoilusta vartin pelin jälkeen.

Kotijoukkue loi avausjakson vaarallisemmat paikat, ja se sai palkinnon tasoituksen muodossa 35. minuutilla, kun Aïssa Mandi puski pallon verkon perukoille. Ja vain kaksi minuuttia myöhemmin William Carvalho laukoi pallon etukulmasta sisään, ja vei näin ollen kotijoukkueen jo johtoasemaan.

Benzemalla oli vielä aivan avausjakson lopussa mahtava mahdollisuus tasoitukseen, mutta Joel Robles venyi upeaan torjuntaan kotijoukkueen maalilla.

Madridilaiset saivat lisää loukkaantumishuolia, kun Toni Kroos jouduttiin ottamaan vaihtoon jakson lisäajalla. Saksalainen sai ilmeisesti taklaustilanteessa aiemmin iskun nilkkaansa, eikä lopulta pystynyt enää jatkamaan ottelua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.