Sport: Samuel Umtiti hyväksynyt lähtönsä Barcelonasta – asettaa kuitenkin kovan ehdon

© Kuva: Getty Images

Ranskalaistoppari Samuel Umtiti poistuu Barcelonasta lähiviikkojen aikana. Näin julistaa katalonialaislehti Sport kotisivuillaan.

Lehden mukaan Barcelona on vakuuttunut siitä, että se onnistuu löytämään Umtitille sopivan osoitteen elokuun siirtoikkunan aikana. Umtiti on jo antanut suostumuksensa pestille (mahdollisesti lainalle), mutta hänen asettamansa ehdot mutkistavat asiaa. Ranskalainen kun haluaa päästä joukkueeseen, joka joko pelaa Mestarien liigassa tai taistelee jostain mestaruudesta. Toistaiseksi tällaista vaihtoehtoa ei ole ilmaantunut, ja Umtiti onkin kieltäytynyt jostain tarjouksesta, joka olisi Barcelonalle kelvannut.

Umtiti on hyväksynyt sen, että Barcelonassa hänelle ei ole peliminuutteja luvassa. Siksi hänelle on selvää, että huipulle palatakseen miehen on löydettävä uusi joukkue. Umtiti on antanut seuralle vapaat kädet etsiä hänelle uutta joukkuetta – kunhan se vain täyttäisi edellä mainitut ehdot.

Toistaiseksi Barcan kerrotaan saaneen Umtitista jopa kolme tarjousta, mutta mikään niistä ei ole kelvannut pelaajalle. Umtitin lähtö olisi Barcelonalle tärkeää siksikin, että Barcelona saisi kaivattua tilaa palkkabudjettiinsa. Seurajohto toivookin, että Umtiti laskisi vaatimustasoaan, sillä Mestarien liiga -seuroista tarjouksia ei välttämättä tule.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004