Sport: Barcelona hankkii uuden topparin – aikoo myydä tai lainata maailmanmestarin muihin maisemiin

© Kuva: Getty Images

Samuel Umtitin ura on mennyt pahasti alamäkeä jo parin vuoden ajan.

26-vuotias Barcelona-toppari ei suostunut leikkaamaan polveaan ennen Venäjän MM-kisoja kesällä 2018. Umtiti pakotti itsensä pelaamaan MM-kisat puolikuntoisena.

Toppari voitti Ranskan paidassa maailmanmestaruuden, mutta sen jälkeen polviongelmat ovat pitäneet Umtitin enemmän ja vähemmän jatkuvasti sivussa pelikentiltä.

Umtiti on pelannut kahden vuoden aikana vain 27 sarjaottelussa, ja siten menettänyt avauskokoonpanon paikkansa Clément Lenglet’lle.

Sportin mukaan Barcelonan kärsivällisyys Umtitin suhteen on päättynyt. Lehden mukaan Barcelona on päättänyt myydä tai lainata Umtitin ensi kaudeksi muihin maisemiin.

Barcelonan suunnitelma on hankkia seuraan uusi toppari, joka samalla sysäisi Umtitin neljänneksi tai viidenneksi toppariksi. Umtiti ei haluaisi itse lähteä Barcelonasta, mutta Barcelona uskoo Umtitin poistuvan, jos hän tippuu hierarkiassa lopullisesti Gerard Piquén, Lenglet’n ja uuden topparin taakse.

Umtiti on herättänyt kiinnostusta Serie A:ssa. Barcelonan ykkösvaihtoehto on myydä Umtiti, mutta seura tyytyisi myös lainaan, jotta Barcelonan ei pitäisi maksaa Umtitin korkeaa palkkaa.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Italia voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)