Real Madrid jäi maaleitta Unai Emeryn tasapelikonetta vastaan

© Kuva: Getty Images

Santiago Bernabéulle asteli lauantaina kaksi La Liga -kaudella toistaiseksi tappiotonta joukkuetta. Sitä ne ovat edelleen; Real Madrid – Villarreal päättyi maalittomana.

Isäntien hallittua pelin alkua näennäisesti, nähtiin ensimmäinen todellinen maalitilanne reilun 10 minuutin pelin jälkeen. Villarrealiin loppukesästä Bournemouthista hankittu Arnaut Danjuma teki itselleen maalipaikan, ja laukoi matalan vedon kohti takakulmaa. Thibaut Courtois sai käyttää koko varttaan venyttäessään sormensa pallon tielle.

20 minuutin vaiheilla nähtiin Karim Benzeman illan ensimmäinen maalintekoyritys. Pallo päätyikin maaliin, mutta vasta pompattuaan mainosaidasta maalivahti Gerónimo Rullin selkään ja siitä yli viivan.

Danjuma osoitti vaarallisuuttaan taas avauspuolikkaan viimeisellä kympillä. Nopeat käännökset boksissa jättivät kuitenkin hollantilaisen laukaisuasennon turhan epävakaaksi, ja laukaus painui etukulmasta ohi.

Ensimmäinen jakso tarjosi lopulta melko vähän; ainoa tilastomerkintä oli Vinicius Juniorin nappaama turha kiukutteluvaroitus. Vieraat pitivät palloa, mutta kumpikaan ei edellä mainittuja enempää saanut aikaan.

Tuloksetonta haeskelua

Carlo Ancelotti lähetti toiselle jaksolle kentälle nuoren Edouardo Camavingan, Rodrygon tehdessä tilaa 18-vuotiaalle.

Real Madrid tuli toiselle puolikkaalle yritteliäämmin, piti palloa ja rakenteli paikkoja – edelleen kuitenkin ilman tulosta. Vieraat joutuivat kuitenkin antamaan aloitteen nyt isännille.

Viimeiselle parikymppiselle Ancelotti vaihtoi kaksi konkaria päittäin; Luka Modric teki tilaa Eden Hazardille.

Hazard oli viimeisen kymmenminuuttisen alussa rakentamassa yhtä joukkueensa parhaista maalipaikoista. Sekä vaihdosta myös tullut Isco että Vinicius pääsivät yrittämään, mutta Rullin reaktiot ja puolustuksen sijoittuminen pitivät numerot nollissa.

Real jatkaa tasapelin myötä sarjakärjessä, Villarreal taulukon 10. sijalla. Vieraille tämä oli jo viides tasatulos kaudella pelaamistaan kuudesta ottelusta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.