Camp Noulla maalijuhlat – Barcelona taistelee edelleen La Ligan mestaruudesta

© Kuva: Getty Images

Getafe vieraili torstai-iltana Camp Noulla Barcelonan isännöitävänä.

La Ligan mestaruudesta taisteleva Barcelona voitti ottelun 5-2 ja nousi siten viiden pisteen päähän sarjakärki Atléticosta. Barcelona on pelannut yhden ottelun Atléticoa vähemmän, joten rästiottelun voittamalla ero olisi vain kaksi pistettä.

Ottelun ensimmäinen jakso oli vauhdikas. Leo Messi vei Barcelonan johtoon jo kahdeksannella minuutilla. Messi pääsi laukomaan boksista pallon ohi Getafe-vahti David Sorian.

Getafe nousi tasoihin vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kun pallo kimposi Barcelonan Clément Lenglet’n kropasta omaan maaliin.

Astetta komeampi oma maali nähtiin varttia myöhemmin, kun Getafen Sofian Chaklalla tuli ajatuskatkos. Toppari syötti pallon kohti Soriaa, mutta pallo meni maalivahdin ohi ja löysi lopulta tiensä omaan maaliin. 2-1.

Messi iski Barcelonan kolmannen täysosuman maalin edustalta. Ensimmäinen yritys pysähtyi tolppaan, josta pallo kimposi takaisin Messille, joka sijoitti sen takakulmaan.

Toisella jaksolla Ronald Araújo kaatoi Enes Ünalin boksin sisällä ja pallo vietiin pilkulle. Ünal ampui pallon varmasti maaliin ja Getafe nousi maalin päähän. Getafen ilo ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä ottelun viimeisen kymmenen minuutin aikana Araújo ja Antoine Griezmann onnistuivat maalinteossa.

Barcelonan kausi jatkuu sunnuntaina haastavalla vierasottelulla, kun Villarreal isännöi Ronald Koemanin miehistöä Cerámicalla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.