Atlético kukisti Eibarin Ipurúalla vaiherikkaan ottelun päätteeksi 2-1.

Atlético karkasi siten jo seitsemän pisteen päähän Real Madridista, vaikka Diego Simeonen miehistö on pelannut yhden ottelun paikallisvastustajaansa vähemmän.

Eibar sai otteluun huippualun. Yannick Carrasco aiheutti rangaistuspotkun ja kaikkien yllätykseksi Eibarin maalivahti Marko Dmitrovic asettui laukomaan pilkkua. Dmitrovic laukoi pallon varmasti alakulmaan. Maali oli 28-vuotiaan maalivahdin uran ensimmäinen.

Atlético tasoitti kamppailun viitisen minuuttia ennen taukoa. Marcos Llorente pääsi Eibar-puolustuksen lähettämän keskityksen väliin. Pallo kimposi Luis Suárezille ja kärki iski pallon varmasti verkon perukoille. Tauolle mentiin 1-1 -tasatilanteessa.

Eibar aloitti toisen jakson hyvin, mutta Atlético puolusti tiiviisti, eivätkä isännät siten päässeet vaarallisille maalipaikoille. Myös Atlético oli saamaton hyökkäyspäässä. Toisella jaksolla ei nähty juurikaan maalipaikkoja.

Atléticolle vihellettiin rangaistuspotku minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Suárez kaadettiin boksin sisällä ja pallo vietiin pilkulle. Suárez ohitti Dmitrovicin panenkalla ja vei Atléticon voittoon.

Suárez on viimeistellyt 14 sarjaottelussa komeat 11 maalia ja johtaa La Ligan maalipörssiä Leo Messin kanssa.