Barcelona voittoon ilman Leo Messiä – kehuttu keskikenttäpelaaja iski uransa ensimmäisen La Liga -maalin

© Kuva: Getty Images

Barcelona kukisti Elchen sunnuntaina vieraskentällä 2-0. Ronald Koemanin miehistö nousi täyden pistepotin myötä La Ligassa kolmanneksi ohi Sevillan.

La Ligaan kuluvaksi kaudeksi noussut Elche sen sijaan jatkaa putoamisviivan alapuolella. Seura on voittanut vain kolme ottelua tällä sarjakaudella.

Barcelona matkusti Elcheen ilman pelikiellossa ollutta Leo Messiä. Messin kahden ottelun pelikielto päättyi Elche-ottelun jälkeen, joten Barcelonan kapteeni on jälleen käytettävissä ensi viikon otteluissa.

Barcelonan peliesitys ei tuloksesta huolimatta ollut järin laadukas. Etenkin avausjaksolla Barcelonan hyökkäyspeli oli varsin mielikuvituksetonta.

Siitä huolimatta Barcelona siirtyi johtoon viitisen minuuttia ennen taukoa. Frenkie de Jong siirsi pallon maaliin maaliviivalta. Maali näytti aluksi omalta maalilta, mutta de Jong merkittiin maalintekijäksi.

Toisella jaksolla Barcelona paransi otteitaan, mutta siitä huolimatta Elchen Emiliano Rigonilla oli loistopaikka tasoittaa ottelu. Rigoni pääsi kuin varkain nokikkain Marc-André ter Stegenin kanssa, mutta argentiinalainen sotkeutui jalkoihinsa ja maalintekoyritys jäi varsin onnettomaksi, eikä ter Stegenillä ollut sen suurempia ongelmia sen torjumisessa.

Riqui Puig iski loppuluvut 2-0:aan muutama minuutti ennen päätösvihellystä. Puig puski muutaman metrin etäisyydeltä uransa ensimmäisen La Liga -maalin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.