Atlético Madrid voitti tiistaina Sevillan kotikentällään 2-0 La Ligassa.

@SevillaFC
🚨 XI del #SevillaFC 🆚 @Atleti ⤵️

Bono - Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña - Fernando, Jordán, Rakitic - Suso, Ocampos, En-Nesyri.

#AtletiSevillaFC #WeareSevilla

Sevilla sai hyvän paineen aikaiseksi heti ottelun alkuhetkillä, mutta Atlético piti pintansa ja tuli pian peliin kunnolla mukaan. Hieman paremmalla viimeistelyllä ottelussa olisi voitu nähdä pari maalia jo ensimmäisen viisiminuuttisen aikana.

Avausmaali syntyi noin vartin kohdalla. Atlético syötteli hienosti rangaistusalueelle ja pelasi pallon Ángel Correalle, joka käännähti pelivälineen kanssa ennen kuin laukoi sen etukulmaan. 1-0.

48,7% - 19 out of 39 goals scored by Ángel Correa for @atletienglish in all competitions (48,7%) have been the opening goal of the game. Uncork

#AtletiSevillaFC
#AtleticoMadrid

Sevilla oli hallinnut tauolle mentäessä palloa 60-prosenttisesti, mutta kummallakin oli kasassa neljä maalintekoyritystä.

Fútbol en Movistar Plus+

@MovistarFutbol
El Rasca Metropolitano. #LaCasadelFútbol

Vierasjoukkue tuli toiselle jaksolle pirteästi, mutta vaaralliset tekopaikat olivat harvassa. Sevillan suurin pelote oli toppari Jules Koundé, joka nousi aktiivisesti hyökkäyksiin mukaan.

Isännät eivät saaneet jälkimmäisellä puolikkaalla hyökkäyssuuntaan pitkään aikaan mitään aikaiseksi, mutta 76. minuutilla verkko heilui taas Sevillan päädyssä. Marcos Llorente karkasi oikealla laidalla karkuun ja pelasi pallon takaviistoon Saúl Ñíguezille, joka latasi kuulan komeasti alakulmaan. 2-0.

Atlético Madrid jatkaa sarjakärjessä ja Sevilla kuudentena. Atlético on neljä pistettä edellä Real Madridia, joka on pelannut kaksi ottelua enemmän.