Atlético Madrid kukisti Sevillan ja vankisti asemaansa sarjakärjessä

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid voitti tiistaina Sevillan kotikentällään 2-0 La Ligassa.

Sevilla sai hyvän paineen aikaiseksi heti ottelun alkuhetkillä, mutta Atlético piti pintansa ja tuli pian peliin kunnolla mukaan. Hieman paremmalla viimeistelyllä ottelussa olisi voitu nähdä pari maalia jo ensimmäisen viisiminuuttisen aikana.

Avausmaali syntyi noin vartin kohdalla. Atlético syötteli hienosti rangaistusalueelle ja pelasi pallon Ángel Correalle, joka käännähti pelivälineen kanssa ennen kuin laukoi sen etukulmaan. 1-0.

Sevilla oli hallinnut tauolle mentäessä palloa 60-prosenttisesti, mutta kummallakin oli kasassa neljä maalintekoyritystä.

Vierasjoukkue tuli toiselle jaksolle pirteästi, mutta vaaralliset tekopaikat olivat harvassa. Sevillan suurin pelote oli toppari Jules Koundé, joka nousi aktiivisesti hyökkäyksiin mukaan.

Isännät eivät saaneet jälkimmäisellä puolikkaalla hyökkäyssuuntaan pitkään aikaan mitään aikaiseksi, mutta 76. minuutilla verkko heilui taas Sevillan päädyssä. Marcos Llorente karkasi oikealla laidalla karkuun ja pelasi pallon takaviistoon Saúl Ñíguezille, joka latasi kuulan komeasti alakulmaan. 2-0.

Atlético Madrid jatkaa sarjakärjessä ja Sevilla kuudentena. Atlético on neljä pistettä edellä Real Madridia, joka on pelannut kaksi ottelua enemmän.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?