Barcelona kaatoi sunnuntain myöhäisillan La Liga -kamppailussa Granadan lukemin 1-0. Ottelu oli ensimmäinen Quique Setiénille Barcelonan peräsimessä.

Barcelona hallitsi selkeästi avausjaksoa, mutta se ei hyvistä paikoista huolimatta onnistunut iskemään avausmaalia sen aikana. Parhaimmat paikat osuivat Lionel Messille. Granada ei saanut ainuttakaan laukausta maalia kohti ensimmäisen puoliajan aikana.

Barcelona jatkoi painostusta toisella jaksolla. Granada sai oman mahdollisuutensa vastahyökkäyksestä ottelun 67. minuutilla, mutta Yan Brice Etekin laukaus osui vieraiden harmiksi ainoastaan tolppaan.

Pari minuuttia myöhemmin Granadan urakka vaikeutui huomattavasti, kun German Sanchez ajettiin ulos toisen keltaisen kortin myötä.

Ottelun ratkaisu nähtiin 76. peliminuutilla. Barcelonan kova painostus tuotti lopulta tulosta, kun se pystyi sahaamaan vieraiden puolustuksen repaleiksi komean syöttökuvion päätteeksi, ja Messi viimeisteli varmasti kotijoukkueen voittomaalin.

FC Barcelona

@FCBarcelona
HE'S DONE IT! @RiquiPuig begins the play with a steal deep in Granada territory, and Leo #Messi finishes from the doorstep! 🤯

Barcelona nousi voitollaan takaisin sarjakärkeen maalieron turvin. Se on Real Madridin kanssa tasapisteissä.