Barcelona voitti Sevillan sunnuntai-iltana La Ligan kahdeksannella kierroksella maalein 4-0.

Barcelona nousi voittonsa myötä La Ligassa toiseksi ja on pisteen perässä sarjaa johtavasta Real Madridista.

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde penkitti Antoine Griezmannin ja Sergio Busquetsin Sevilla-otteluun ja nosti Ousmane Dembélén ja Arturo Vidalin avauskokoonpanoon. Se toimi, sillä niin Dembélé kuin Vidalkin onnistuivat maalinteossa.

Ottelun voittomaali nähtiin ensimmäisen jakson puolivälissä, kun loistovireessä oleva Luis Suárez iski kamppailun avausmaalin komealla saksipotkulla. Hieman aiemmin Sevillan Luuk de Jongilla oli loistopaikka viedä Sevilla johtoon, mutta hollantilaiskärki epäonnistui paikassaan.

Suárezin maalin jälkeen de Jongilla oli kaksi huippupaikkaa, mutta tälläkin kertaa Sevilla-hyökkääjä epäonnistui. Barcelona rankaisi välittömästi. Seuraavien minuuttien aikana Vidal ja Dembélé pistivät ottelun pakettiin maaleillaan.

Avauskokoonpanossa ollut Leo Messi viimeisteli kauden ensimmäisen maalinsa komeasta vapaapotkusta ottelun loppuhetkillä. Kyseessä oli Messin uran 48. vapaapotkumaali.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin varsin kummallinen tilanne, kun debyyttinsä Barcelonan paidassa tehnyt Ronald Araújo sai punaisen kortin revittyään Chicharitoa paidasta. Araújo ehti olla kentällä noin kymmenen minuuttia. Dembélé sai myös punaisen kortin valitettuaan tuomiosta tuomari Mateu Lahozille.