Real Madrid ja Valladolid päätyivät 1-1 -tasapeliin La Ligan toisella kierroksella lauantai-iltana Bernabéulla.

Kyseessä oli Real Madridin kauden ensimmäinen kotiottelu. Kummatkin saapuivat otteluun hyvässä vireessä. Real Madrid voitti viikko sitten avauskierroksella Celtan Balaídosilla maalein 3-1 ja Valladolid kukisti Betisin Villamarínilla luvuin 2-1.

Real Madrid pelasi avausjaksolla pirteästi. Avausjaksolla James Rodríguez ja Gareth Bale kuuluivat isäntien parhaimmistoon ja onnistuivatkin luomaan muutaman potentiaalisen maalipaikan. Valladolidin maalivahti Jordi Masip oli kuitenkin mies paikallaan ja tauolle edettiin maalittomassa tuloksessa.

Toisella jaksolla Valladolid puolusti edelleen syvällä ja yritti iskeä vastaan nopeilla vastahyökkäyksillä. Real Madrid loi näennäisiä maalipaikkoja, mutta ei onnistunut maalinteossa, kunnes Karim Benzema teki ottelun avausmaalin kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Ranskalaiskärki sai pallon haltuunsa boksin reunalla ja laukoi isännät johtoon komealla kääntölaukauksella. Real Madridin ilo ei kestänyt kauaa. Valladolid nousi nimittäin tasoihin juuri ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Sergi Guardiolalle pelattiin pallo pystyyn ja entinen Getafe-kärki iski vieraiden ainokaisen maalin edustalta.